Oferte Litoral 2017 Bulgaria

litoral 2017 Albena, Bulgaria litoral 2017 Nisipurile de Aur, Bulgaria litoral 2017 Constantin si Elena, Bulgaria litoral 2017 Obzor, Bulgaria litoral 2017 Duni, Bulgaria
Daca va hotarati sa faceti rezervarea, dupa ce va confirmam disponibilitatea camerei, va trimitem factura proforma si contractul, va rugam sa semnati ultima pagina a contractului, sa o trimiteti pe e-mail semnata (faceti o poza cu telefonul si o trimiteti.).
Plata se face in contul firmei, in momentul platii primiti voucherul si factura fiscala. Trebuie sa printati voucherul si cu el va prezentati la cazare. Pentru acte avem nevoie de nume si prenume turisti si datele persoanei pe care vom face rezervare (nume, prenume, CNP, serie si numar CI, adresa).

Revelion 2018 Romania, oferte Revelion 2018 Romania

Craciun 2017 Romania, oferte Craciun 2017 Romania

vacante la Predeal

vacante la Sinaia

vacante la Busteni


curs valutar

Call center

Tel. mobil :
0787 739 121 TELEKOM

0723 409 830 VODAFONE
021 653 60 06 TELEKOM
031 809 07 85 RDS

sau pe formular
office@camitravel.com


vacante romantice Romania

vacante cu copii
vacante la tratament
vacante la SPA
CAMI TRAVEL
agentie de turism

Oferte speciale

Tel. mobil :
0787 739 121 TELEKOM
0723.409.830 VODAFONE

vacante pentru nudisti

prima agentie de turism din Romania specializata pe vacante pentru nudisti.

Oferte speciale
Agentie recomandata de
portal de turism

Index > Romania > Munte Romania > Calimanesti-Caciulata > Hotel Orizont-Cozia 3*
Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata

Paste 2017 | 1 Mai 2017 | Oferte speciale 2017 |

Aflat in statiunea Calimanesti-Caciulata, Hotelul ORIZONT-COZIA 3* pune la dispozitia turistilor 98 de locuri de cazare (12 cu doua paturi, 32 camere duble cu pat matrimonial si 4 apartamente) cu facilitate si confort de “3 stele”: mic dejun bufet suedez , telefon linie internationala, seif la receptie, fax, distribuirea corespondentei, sala de fitness, sauna, masaj, plata prin cartea de credit, parcare iluminata si pazita, lift.

cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata

cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata

Camerele sunt moderne si confortabile si au ca dotari: baie (cabina de dus, wc, uscator de par, priza 220V, sistem automat de ventilatie), TV cablu, acces in camere pe baza de cartela magnetica, telefon, acces la internet, mini-bar, sistem incalzire centrala
Hotelul dispune de salon de masa, salon club, 2 baruri, 1 sala de conferinte dotate la standard (telefon/fax, video proiector, flip-chart, white board, scanner, copiator, calculator cu acces internet, sistem auditie si amplificare, microfoane wireless. Este locul ideal pentru organizare diverse evenimente, team-buiding-uri, tranning-uri, conferinte.
cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata

cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata

Zona SPA
cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata

cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata

cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata

cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata cazare Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata


PASTE 2017 HOTEL ORIZONT 3* CALIMANESTI CACIULATA

Tarif pach

.

 

 

 


OFERTA SPECIALA 1 MAI 2017 LA HOTEL ORIZONT

TARIF PACHET

.

 

 

 


Oferta speciala Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata
VALABILA IN PERIOADA 04 SEPTEMBRIE 2016 - 18 DECEMBRIE 2016; 08 IANUARIE 2017 - 03 IUNIE 2017

5 NOPTI/6 ZILE

TARIF PACHET :

770 LEI/PERS CAZATA IN CAMERA DUBLA FARA BALCON
810 LEI/PERS CAZATA IN CAMERA DUBLA CU BALCON
950 LEI/PERS CAZATA IN CAMERA SINGLE FARA BALCON
990 LEI/PERS CAZATA IN CAMERA SINGLE CU BALCON

FOARTE IMPORTANT : Tarifele sunt valabile doar in baza biletului de trimitere de la medicul de familie *.

Pachetul include:

 • Cazare 5 nopti / 6zile
 • TVA 0%.
 • PACHETELE POT CUPRINDE:

VARIANTA 1.

DEMIPENSIUNE - MIC DEJUN SI CINA IN REGIM BUFET SUEDEZ

 • Mic dejun servit intre orele 08.00-10.00 in regim bufet suedez.
 • Cina servit intre orele 18.30 -20.30 in regim bufet suedez.

VARIANTA 2.

FISA CONT IN VALOARE DE 225 LEI SI SE VA CONSUMA A LA CARTE IN RESTAURANTUL HOTELULUI

 • Serviciile de masa: intrare cu cina, iesire dupa micul dejun.
 • Consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare medicala.
 • Tratament 5 zile (de luni pana vineri) cu 3 proceduri/zi si cura de ape minerale conform recomandarilor medicale: electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, kinetoterapie individuala, aplicatii parafina, aerosoli cu apa sulfuroasa, bai galvanice (patru celulare), laser - terapie, bai termale, masaj medical, hidrokinetoterapie.
 • Pe langa cele trei proceduri, mai pot fi facute inca doua proceduri medicale, in functie de fondurile de care dispune unitatea in raport cu Casa de asigurari de sanatate (iar titularul biletului de trimitere de la medicul de familie nu a avut in ultimele 6 luni servicii de recuperare si reabilitare medicala decontate de CAS). Disponibilitatea pentru aceste proceduri suplimentare va fi transmisa direct de catre personalul din receptie - rezervari in momentul rezervarii.

*Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala pe langa cardul de sanatate si biletul de trimitere de la medicul de familie valabil *** si cu alte documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (bilet de iesire din spital, analize, radiografii, RMN, etc).

*** Biletul de trimitere de la medicul de familie valabil reprezinta biletul de trimitere emis in mai putin de 60 de zile calendaristice cu specificatia «  Catre statiunea Calimanesti - Caciulata pentru servicii de recuperare si reabilitare medicala . In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite la contravaloarea acestui sejur se va adauga TVA - ul de 9% pentru serviciile de cazare si masa si de 20% pentru consultatia medicala precum si pentru procedurile medicale prescrise de medicul specialist de reabilitare medicala.

 • Acces la CENTRU WELNESS & SPA : dotat cu sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, etc.
 • Intrare: Duminica dupa ora 14:00
 • Iesire: Vineri pana in ora 12:00

Servicii suplimentare:

 • Masaj relaxare-sudez, anticelulitic, terapeutic, sportiv, abdominal, facial, aromatic, hidratant, revitalizant, exfoliant, masaj cu pietre vulcanice, cu miere, reflexoterapie, drenaj limfatic, impachetari anticelulitice, cu ciocolata, cu cafea, bai relaxante cu arome, biliard, servicii telefon, fax, spalatorie.

*Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.

Servicii gratuite: parcarea auto, informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, accesul la internet prin cablu sau wireless, acces la jocuri (sah, table, rummy). 

Informatii suplimentare:

 1. Clientii vor primi bratari la check in la receptia hotelului si au obligatia sa le poarte pe toata durata sejurului si sa le predea odata cu eliberarea camerei. In caz contrar se va achita suma de 10 lei/bratara.
 2. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani cazati in camera cu parintii, se acorda gratuitate la cazare, acces la centru SPA si masa pentru varianta cu demipensiune (ambele mese budet suedez - VARIANTA 1 ).
 3. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani cazati in camera cu parintii, se acorda gratuitate la cazare, acces la centru SPA si mic dejun pentru varianta cu fise cont ( VARIANTA 2 ).
 4. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii fara pat suplimentar se achita 300 lei/sejur reprezentand supliment de masa si acces la SPA dar fara a include proceduri terapeutice.
 5. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii cu pat suplimentar se achita 425 lei/sejur reprezentand suplimentul de cazare, masa si accesul la SPA dar fara a include proceduri terapeutice .
 6. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani cazati in apartament cu parintii se achita 425 lei/sejur reprezentand suplimentul de cazare, masa si accesul la SPA dar fara a include proceduri terapeutice .
 7. Copii cu varsta mai mare de 14 ani sunt considerati adulti.
 8. Este obligatorie prezentarea la cazare a certificatului de nastere (in original sau copie) in vederea confirmarii varstei copiilor.
 9. Serviciile suplimentare pentru copii reprezinta servicii accesorii la serviciile de cazare ale parintilor.
 10. Copii pot beneficia de proceduri terapeutice in baza biletului de trimitere de la medicul de familie valabil* si a documentului de identitate (carte de identitate, certificat de nastere)
 11. Tariful este valabil numai pentru 5 nopti , prelungirea se face la tarif de receptie.
 12. Pachetul este indivizibil.

REZERVARI / ANULARI:
Rezervarea va fi confirmata ferm la achitarea unui avans de minim 50% din contravaloarea serviciilor contractate in maxim 5 zile de la emiterea facturii proforme si transmiterea prin fax sau mail a dovezii platii (transmiterea unei copii xerox a O.P. - ului semnat si stampilat bancar), diferenta pana la contravaloarea totala trebuie achitata integral pana la intrarea turistilor .

Anularile rezervarilor pentru individuali vor fi efectuate cu cel putin 48 de ore inaintea intrarii clientilor, numai prin fax sau mail, in cazul neprezentarilor neanuntate in termen Beneficiarul va pierde avansul reprezentand 50% din contravaloarea serviciilor contractate.

Rezervarile pentru individuali, confirmate telefonic, pentru care nu s-a facut dovada platii, se vor pastra pana la ora 16.00 . In cazul in care nu vor fi reconfirmate telefonic in ziua check - inului, acestea se vor anula.


Oferta speciala Hotel Orizont-Cozia 3 * din Calimanesti-Caciulata
Valabila in persioada 04 septembrie 2016 - 18 decembrie 2016; 08 ianuarie 2017 - 03 iunie 2017
12 NOPTI/13 ZILE

TARIF PACHET:
1798 LEI/PERS CAZATA IN CAMERA DUBLA FARA BALCON
1894 LEI/PERS CAZATA IN CAMERA DUBLA CU BALCON
2230 LEI/PERS CAZATA IN CAMERA SINGLE FARA BALCON
2326 LEI/PERS CAZATA IN CAMERA SINGLE CU BALCON
FOARTE IMPORTANT: Tarifele sunt valabile doar in baza biletului de trimitere de la medicul de familie *.

Pachetul include:

Cazare 12 nopti/13zile
TVA 0%.

PACHETELE POT CUPRINDE:
VARIANTA 1.
DEMIPENSIUNE - MIC DEJUN SI CINA IN REGIM BUFET SUEDEZ
Mic dejun servit intre orele 08.00-10.00 in regim bufet suedez.
Cina servit intre orele 18.30 -20.30 in regim bufet suedez.

VARIANTA 2.
FISA CONT IN VALOARE DE 540 LEI SI SE VA CONSUMA A LA CARTE IN RESTAURANTUL HOTELULUI
Serviciile de masa: intrare cu cina, iesire dupa micul dejun.
Consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare medicala.
Tratament 10 zile (de luni pana vineri) cu 3 proceduri/zi si cura de ape minerale conform recomandarilor medicale: electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, kinetoterapie individuala, aplicatii parafina, aerosoli cu apa sulfuroasa, bai galvanice (patru celulare), laser - terapie, bai termale, masaj medical, hidrokinetoterapie.

Pe langa cele trei proceduri, mai pot fi facute inca doua proceduri medicale, in functie de fondurile de care dispune unitatea in raport cu Casa de asigurari de sanatate (iar titularul biletului de trimitere de la medicul de familie nu a avut in ultimele 6 luni servicii de recuperare si reabilitare medicala decontate de CAS). Disponibilitatea pentru aceste proceduri suplimentare va fi transmisa direct de catre personalul din receptie - rezervari in momentul rezervarii.

**Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala pe langa cardul de sanatate si biletul de trimitere de la medicul de familie valabil *** si cu alte documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (bilet de iesire din spital, analize, radiografii, RMN, etc).

*** Biletul de trimitere de la medicul de familie valabil reprezinta biletul de trimitere emis in mai putin de 60 de zile calendaristice cu specificatia «  Catre statiunea Calimanesti - Caciulata pentru servicii de recuperare si reabilitare medicala . In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite la contravaloarea acestui sejur se va adauga TVA - ul de 9% pentru serviciile de cazare si masa si de 20% pentru consultatia medicala precum si pentru procedurile medicale prescrise de medicul specialist de reabilitare medicala.

Acces la CENTRU WELNESS & SPA: dotat cu sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, etc.
Intrare: Duminica dupa ora 14:00
Iesire: Vineri pana in ora 12:00

Servicii suplimentare:
Masaj relaxare-sudez, anticelulitic, terapeutic, sportiv, abdominal, facial, aromatic, hidratant, revitalizant, exfoliant, masaj cu pietre vulcanice, cu miere, reflexoterapie, drenaj limfatic, impachetari anticelulitice, cu ciocolata, cu cafea, bai relaxante cu arome, biliard, servicii telefon, fax, spalatorie.
*Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.
Servicii gratuite: parcarea auto, informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, accesul la internet prin cablu sau wireless, acces la jocuri (sah, table, rummy). 

Informatii suplimentare:
1. Clientii vor primi bratari la check in la receptia hotelului si au obligatia sa le poarte pe toata durata sejurului si sa le predea odata cu eliberarea camerei. In caz contrar se va achita suma de 10 lei/bratara.
2. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani cazati in camera cu parintii, se acorda gratuitate la cazare, acces la centru SPA si masa pentru varianta cu demipensiune (ambele mese budet suedez - VARIANTA 1 ).
3. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani cazati in camera cu parintii, se acorda gratuitate la cazare, acces la centru SPA si mic dejun pentru varianta cu fise cont ( VARIANTA 2 ).
4. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii fara pat suplimentar se achita 720 lei/sejur reprezentand supliment de masa si acces la SPA dar fara a include proceduri terapeutice.
5. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii cu pat suplimentar se achita 1020 lei/sejur reprezentand suplimentul de cazare, masa si accesul la SPA dar fara a include proceduri terapeutice .
6. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani cazati in apartament cu parintii se achita 1200 lei/sejur reprezentand suplimentul de cazare, masa si accesul la SPA dar fara a include proceduri terapeutice .
7. Copii cu varsta mai mare de 14 ani sunt considerati adulti.
8. Este obligatorie prezentarea la cazare a certificatului de nastere (in original sau copie) in vederea confirmarii varstei copiilor.
9. Serviciile suplimentare pentru copii reprezinta servicii accesorii la serviciile de cazare ale parintilor.
10. Copii pot beneficia de proceduri terapeutice in baza biletului de trimitere de la medicul de familie valabil* si a documentului de identitate (carte de identitate, certificat de nastere)
11. Tariful este valabil numai pentru 5 nopti , prelungirea se face la tarif de receptie.
12. Pachetul este indivizibil.

REZERVARI / ANULARI:
Rezervarea va fi confirmata ferm la achitarea unui avans de minim 50% din contravaloarea serviciilor contractate in maxim 5 zile de la emiterea facturii proforme si transmiterea prin fax sau mail a dovezii platii (transmiterea unei copii xerox a O.P. - ului semnat si stampilat bancar), diferenta pana la contravaloarea totala trebuie achitata integral pana la intrarea turistilor .

Anularile rezervarilor pentru individuali vor fi efectuate cu cel putin 48 de ore inaintea intrarii clientilor, numai prin fax sau mail, in cazul neprezentarilor neanuntate in termen Beneficiarul va pierde avansul reprezentand 50% din contravaloarea serviciilor contractate.
Rezervarile pentru individuali, confirmate telefonic, pentru care nu s-a facut dovada platii, se vor pastra pana la ora 16.00 . In cazul in care nu vor fi reconfirmate telefonic in ziua check - inului, acestea se vor anula.


PACHETE DE CAZARE CU MIC DEJUN SI ACCES LA SPA
VALABILA IN PERIOADA 04 septembrie - 15 decembrie 2016

TIP CAMERA


PACHET 3NOPTI /

4 ZILE


PACHET 5 NOPTI/

6 ZILE

PACHET 7 NOPTI/

8 ZILE

CAMERA SINGLE

CU BALCON

429 RON

700 RON

945 RON

CAMERA SINGLE

FARA BALCON

405 RON

655 RON

889 RON


CAMERA DUBLA

CU BALCON

621 RON

1000 RON

1358 RON


CAMERA DUBLA

FARA BALCON

567 RON

915 RON

1239 RON


APARTAMENT

789 RON

1275 RON

1729 RON

Pachetele de cazare cu mic dejun includ:

 • Cazare cu mic dejun inclus in regim bufet suedez.
 • TVA DE 9%.
 • Acces nelimitat la centru SPA (exceptie face masajul care sa achita separat). Programul de functionare al centrului SPA este cuprins intre orele 9.00-21.00.
 • Check in: dupa ora 14:00
 • Check out: pana in ora 12:00
PACHETE DE CAZARE CU DEMIPENSIUNE SI ACCES LA SPA
VALABILA IN PERIOADA 04 septembrie 2016 - 15 decembrie 2016

TIP CAMERA


PACHET 3NOPTI /

4 ZILE


PACHET 5 NOPTI/

6 ZILE

PACHET 7 NOPTI/

8 ZILE

CAMERA SINGLE

CU BALCON

579 RON

950 RON

1295 RON


CAMERA SINGLE

FARA BALCON

555 RON

905 RON

1239 RON


CAMERA DUBLA

CU BALCON

921 RON

1500 RON

2058 RON


CAMERA DUBLA

FARA BALCON

867 RON

1415 RON

1939 RON


APARTAMENT

1089 RON

1775 RON

2429 RON

Pachetele de cazare cu demipensiune includ:

 • Cazare cu mic dejun inclus in regim bufet suedez.
 • TVA DE 9%.
 • Acces nelimitat la centru SPA (exceptie face masajul care sa achita separat). Programul de functionare al centrului SPA este cuprins intre orele 9.00-21.00.
 • Cina servita in regim bufet suedez (cina include masa in regim bufet suedez si apa plata si carbogazoasa, fara bauturi racoritoare si alcoolice)
 • Check in: dupa ora 14:00
 • Check out: pana in ora 12:00

Servicii suplimentare:

 • Masaj relaxare-sudez, anticelulitic, terapeutic, sportiv, abdominal, facial, aromatic, hidratant,

revitalizant, exfoliant, masaj cu pietre vulcanice, cu miere, reflexoterapie, drenaj limfatic, impachetari anticelulitice, cu ciocolata, cu cafea, bai relaxante cu arome, biliard, servicii telefon, fax, spalatorie.

 • Servicii medicale : electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti

trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, kinetoterapie individuala, aplicatii parafina, aerosoli cu apa sulfuroasa, laseroterapie,bai galvanice (patru celulare), masaj medical acordate numai in baza consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare medicala.

Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala cu cardul de sanatate si biletul de trimitere de la medicul de familie.

*Seviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat, contra cost. Pentru detalii referitoare la programul de lucru precum si pretul acestor proceduri contactati departamentul informatii.

Servicii gratuite: parcarea auto, informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, accesul la internet prin cablu sau wireless, acces la jocuri (sah, table, rummy), acces nelimitat la salonul Prichindel pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 7 ani.

SUPLIMENTE COPII:

 1. Pentru copii cu varsta pana la 7 ani nu se achita supliment de cazare si mic dejun. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani se va achita pentru accesul la SPA 15 lei/zi.

 2. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii fara pat suplimentar se achita 30 lei/zi reprezentand supliment de micul dejun si acces la SPA. Pentru pachetele cu demipensiune se va achita un supliment de 25 lei/zi
 3. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii cu pat suplimentar se achita 45 lei/zi reprezentand suplimentul de cazare, micul dejun si accesul la SPA. Pentru pachetele cu demipensiune se va achita un supliment de 25 lei/zi.
 4. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani cazati in apartament se achita 55 lei/zi reprezentand suplimentul de cazare, micul dejun si accesul la SPA. Pentru pachetele cu demipensiune se va achita un supliment de 25 lei/zi
 5. Copii cu varsta mai mare de 14 ani sunt considerati adulti.
 6. Serviciile suplimentare pentru copii reprezinta servicii accesorii la serviciile de cazare ale parintilor.

INFORMATII SUPLIMENTARE:

 1. Apartamentele sunt destinate pentru maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (maxim 14 ani). Tarifele de cazare pentru apartamente includ servicii pentru 2 adulti.
 2. Pentru a treia persoana adulta cazata in apartament se va achita 75% din tariful unui adult.
 3. In cazul in care se doreste pensiune completa se va achita suplimentar suma de 30 lei/pers/zi si se va servi a la carte in restaurant in regim fise cont (se pot achizitiona si bauturi).
 4. Rezervarile se pot face telefonic, prin fax sau mail. Rezervarea devine ferma numai in momentul confirmarii platii turistilor.
Beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloare in 5 zile de la emiterea facturii proforme (avem rugamintea sa specificati pe ordinul de plata numarul facturii proforme). Pentru a evita orice problema se va trimite dovada platii (OP–ului, extras bancar) pe fax sau mail.

Diferenta de 50% din contravaloarea serviciilor se va face pana la intrarea turistilor sau in momentul check in-ului, direct la receptia hotelului cu numerar sau card.
 1. Plata serviciilor de cazare si a serviciilor suplimentare se face cu cash, transfer bancar sau carte de credit.

 2. Anularile rezervarilor pentru individuali vor fi efectuate cu cel putin 48 de ore inaintea intrarii clientilor, numai prin fax sau mail, in cazul neprezentarilor neanuntate in termen Beneficiarul va pierde avansul reprezentand 50% din contravaloarea serviciilor contractate.

In speranta ca oferta noastra vine in intampinarea solicitarilor dumneavoastra, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

 

Copyright © 2017 Cami Travel.com

Agentia de turism Cami Travel - Soseaua Mihai Bravu nr.147 - 169, bl. D5, scara E, parter, interfon 200, sector 2, Bucuresti. Program: 09.00 - 18.00
Telefon mobil: 0787 739 121 TELEKOM / 0723.409.830 VODAFONE; Telefon fix: 021 653 60 06 TELEKOM si RDS: 031 809.07.85
E-mail: office@camitravel.com | www.camitravel.com si www.camitravel.ro
Licenta turism nr: 7081 din 24 februarie 2014 | agentie de turism recomandata de InfoTravelRomania
Polita asigurare nr: 2711 din 13 martie 2017 - German Romanian Assurance valabila 14 martie 2017 - 13 martie 2018
Brevet turism nr: 21878/ 13 septembrie 2012
A.N.S.P.D.C.P. nr. | Tel verde Autoritatea Nationala pentru Turism: 0800 868 282 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro