oferte Craciun Romania | oferte Craciun 2022 Romania | oferte Revelion 2023 Romania | Revelion 2023 Romania
Oferte Revelion 2023 Romania, oferte Craciun Romania

litoral 2022 Albena, Bulgaria litoral 2022 Nisipurile de Aur, Bulgaria litoral 2022 Constantin si Elena, Bulgaria litoral 2022 Obzor, Bulgaria litoral 2022 Duni, Bulgaria

 

oferte Craciun 2022 Romania width=

oferte Revelion 2023 Romania

vacante la tratament

vacante la Predeal

vacante la Sinaia

vacante la Busteni


curs valutar

Call center

Tel. mobil :
0723 409 830 ORANGE
sau pe formular
office@camitravel.com


vacante romantice Romania

vacante cu copii

vacante la SPA
CAMI TRAVEL
agentie de turism

Oferte speciale

Tel. mobil :
0723 409 830 ORANGE

Oferte speciale
Agentie recomandata de
portal de turism

Index > Romania > Orase Romania > Bucuresti > Hotel Marshal Garden 5*
Hotel Marshal Garden 5* Bucuresti

intre ASE si Perla

Situat in inima capitalei, in imediata apropiere a Pietei Romane si a Academiei de Studii Economice, pe Calea Dorobantilor, intr-o zona cu importante obiective si atractii turistice, HOTEL MARSHAL GARDEN 5* va ofera posibilitatea sa descoperiti un alt fel de Bucuresti.

Desi se afla la numai doi pasi de unul dintre cele mai frenetice si animate locuri din capitala, hotelul se bucura de multa liniste. Este o locatie privilegiata, in apropierea unor apreciate restaurante, cafenele, magazine, dar si a tuturor obiectivelor de interes.

cazare Hotel Marshal Garden 5* Bucuresti

O locatie care poate fi accesata usor indiferent de directia din care veniti: este la 3 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Romana, Gara de Nord de afla la 2 km iar aeroportul international Henri Coanda este la numai 15 km departare.

cazare Hotel Marshal Garden 5* Bucuresti cazare Hotel Marshal Garden 5* Bucuresti

Facilitati: parcare gratuita pentru 30 de masini, ascensor pentru persoane, mic dejun inclus in tariful camerei, acces gratuit la internet wi-fi, room service pana la orele 23:00, apel de trezire, curatat, spalat lenjerie, aparat de lustruit pantofi, pastrare bagaje, acces la presa locala, receptionare si transmitere fax, masaj, sauna, sala de fitness.

cazare Hotel Marshal Garden 5* Bucuresti cazare Hotel Marshal Garden 5* BucurestiSpatii de recreere: bar in holul hotelului, restaurant, terasa-gradina. NOU! Ascensorul functioneaza la etajele 1–4, pe baza de cartela magnetica, permitand astfel numai accesul clientilor din hotel.


2. RESTAURANT DANIELI IN CADRUL Hotelului Marshal Garden:
Oaspetii hotelului vor beneficia de un discount de 10 % la mesele servite in restaurantul hotelului.

3. EVENIMENTE: HOTEL MARSHAL GARDEN 5* va ofera posibilitatea organizarii de evenimente corporate in sali de conferinta dotate cu echipamente ultramoderne cu o capacitate totala de 500 de locuri.

Intalnirile informale, workshop-urile sau traning-urile se pot organiza in sala SAFIR situata la parterul hotelului care are o capacitate 70 de persoane,sau in sala AMETIST,situata la etajul 6.

Evenimentele de anvergura se pot organiza in sala PANORAMIC situata la etajul 5 al hotelului care o capacitate maxima de 400 de persoane (aranjament teatru).


4. ALTE SERVICII TURISTICE OFERITE:
- rezervari bilete de avion;
- excursii in tara si strainatate
- croaziere;
- inchieri auto cu sofer;
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- tur de oras

cazare Hotel Marshal Garden 5* Bucuresti

cazare Hotel Marshal Garden 5* Bucuresti cazare Hotel Marshal Garden 5* Bucuresti

Copyright © 2022 Cami Travel.com
litoral Romania, litoral Bulgaria

Agentia de turism Cami Travel - sector 2, Bucuresti. Program: 09.00 - 23.00
Telefon mobil: 0723.409.830
E-mail: office@camitravel.com | www.camitravel.com si www.camitravel.ro
Licenta turism nr: 1023 din 31 ianuarie 2019 (licenta veche nr. 7081 din 24 februarie 2014) | agentie de turism recomandata de InfoTravelRomania
Polita asigurare nr: 2711 din 13 martie 2018 - German Romanian Assurance valabila 14 martie 2018 - 13 martie 2019
Brevet turism nr: 21878/ 13 septembrie 2012
A.N.S.P.D.C.P. nr. | Tel verde Autoritatea Nationala pentru Turism: 0800 868 282 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

Acceptam tichete de vacanta! Agentia de turism CAMI TRAVEL are incheiate contracte de afiliere cu SODEXHO PASS, EDENRED ROMANIA (Ticket Vacanta) si CHEQUE VACANCES (UP ROMANIA).
tichete de vacanta tichete de vacanta vouchere de vacanta Romania
Daca va hotarati sa faceti rezervarea, dupa ce va confirmam disponibilitatea camerei, va trimitem factura proforma si contractul, va rugam sa semnati ultima pagina a contractului, sa o trimiteti pe e-mail semnata (faceti o poza cu telefonul si o trimiteti.).
Plata se face in contul firmei sau cash, in momentul platii primiti voucherul si factura fiscala. Trebuie sa printati voucherul si cu el va prezentati la cazare. Pentru acte avem nevoie de nume si prenume turisti si datele persoanei pe care vom face rezervare (nume, prenume, CNP, serie si numar CI, adresa).