oferte Craciun Romania | oferte Craciun 2022 Romania | oferte Revelion 2023 Romania | Revelion 2023 Romania
Oferte Revelion 2023 Romania, oferte Craciun Romania

litoral 2022 Albena, Bulgaria litoral 2022 Nisipurile de Aur, Bulgaria litoral 2022 Constantin si Elena, Bulgaria litoral 2022 Obzor, Bulgaria litoral 2022 Duni, Bulgaria

 

oferte Craciun 2022 Romania width=

oferte Revelion 2023 Romania

vacante la tratament

vacante la Predeal

vacante la Sinaia

vacante la Busteni


curs valutar

Call center

Tel. mobil :
0723 409 830 ORANGE
sau pe formular
office@camitravel.com


vacante romantice Romania

vacante cu copii

vacante la SPA
CAMI TRAVEL
agentie de turism

Oferte speciale

Tel. mobil :
0723 409 830 ORANGE

Oferte speciale
Agentie recomandata de
portal de turism

Index > Romania > Munte Romania > Predeal

Despre Predeal
Predeal se afla in judetul Brasov, la circa 60 km nord-vest de Ploiesti, la 50 km sud de Brasov. Amplasat intr-o zona muntoasa pe valea raului Prahova, altitudinea orasului variaza intre 767 m şi 1.055 m. Beneficiind de un cadru natural pitoresc, orasul Predeal are statut de statiune turistica.

Ce vizitam in Predeal: Oferte cazare Predeal

Evenimente Predeal

Serbarile Zapezii Predeal
d

Partia Clabucet
Partia Clabucet din Predeal
Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena
Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena din Predeal
Gara din Predeal
Gara din Predeal
Taxe pe care le platiti la receptie: Taxa hoteliera este 1% din tariful de cazare fara TVA, pentru prima noapte de cazare
Taxa salvamont/ statiune 2 lei/zi/turist fixata de Primarie.
Cu Trenul
Cum ajungeti la Predeal cu trenul?
 • din Bucuresti 140 km
 • din Constanta 365 km
 • din Brasov 26 km
 • din Ploiesti 84 km
 • din Sinaia 21 km
 • din Sibiu 175 km
 • din Oradea 509 km
Predeal cu autocarul
Cum ajungeti la Predeal cu autocarul?
 • din Bucuresti 18 lei
 • din Constanta 133 km, 65 lei
 • din Cluj Napoca
 • din Targu Mures
 • din Sibiu 50 lei
 • din Baia Mare
 • din Galati 45 lei
Cu Masina
Cum ajungeti la Predeal cu masina?
 • din Bucuresti 140 km
 • din Constanta 365 km
 • din Brasov 26 km
 • din Ploiesti 84 km
 • din Sinaia 19 km
 • din Oradea 509 km
 • din Sibiu 175 km
 • din Iasi 322 km

Harta statiuni Predealharta Predeal

Imprejurimi Predeal

Cetatea Rasnovului

Situat pe drumul dintre Rasnov si Poiana Brasov, se poate ajunge la destinatie pe DN1 astfel: inainte de a iesi din Predeal, pe drumul spre Brasov, faceti stanga spre Paraul Rece. Trecand printr-o zona pitoreasca cu serprentine, veti ajunge la Brasov, iar la intersectia cu drumul national Brasov-Pitesti, faceti dreapta. Odata ajunsi la Rasnov indicatoarele va vor indruma spre Cetatea Rasnovului. Lasand in urma cateva serpentine, si putin inainte de ajunge la castel, ajungeti la o baza sportiva unde puteti parca acolo.

Cetatea Rasnov este un monument arhitectonic din perioada feudala, atestata documentar in 1335, construita cu ajutorul satenilor din Cristian si Vulcan, pe un deal stancos. Zidurile sale sunt inalte de 5 m si groase de 1.5 m.

In interior este amenajat un muzeu ce poate fi vizitat; de asemenea mai exista o terasa, un mic bar, iar la inaltime o zona de belvedere cu vizibilitate de 360 grade, de unde se poate admira depresiunea Brasovului.

La intoarcere puteti incerca o alta ruta, drumul vechi dintre Rasnov si Poiana Brasov, cu peisaje deosebite in timpul verii.


Calarie - Herghelie Rasnov

La 15 minute cu masina pe drumul spre Rasnov, iubitorii de echitatie vor descoperi un club in care 50 de cai deosebiti va asteapta. Daca sunteti incepator puteti exersa calaria intr-un spatiu special amenajat, dar daca aveti experienta puteti vizita imprejurimile cu insotitor sau fara. Puteti alege ca destinatii “Trei brazi”, “Poiana Brasov” sau puteti traversa raul pentru a vedea “Cheile Rasnoavei”.
http://www.pecailarasnov.ro/ | http://www.panicel.ro/echitatie-brasov.html | http://www.maggiesranch.ro/ro/


Castelul Bran
Traseu: inainte de a iesi din Predeal, pe drumul spre Bucuresti, faceti dreapta catre Paraul Rece. Traversand o zona pitoreasca cu serpentine, la intersectia cu drumul national Brasov – Pitesti, faceti stanga spre Pitesti.

Castelul Bran, construit pe o stanca asezata de-a curmezisul vaii, domina locurile. Actul de constructie al cetatii e datat 19 noiembrie 1377.

Conceputa ca o cetate de granita avand si vama aici, lungi perioade de timp cetatea a apartinut de Brasov, sporind vistieria orasului. Cetatea avea patru turnuri, iar intrarea se facea pe un pod mobil.

Portaluri gotice, scari inguste (unele tainice) sapate in piatra, incaperi boltite, arcade si alte elemente arhitectonice fac un ansamblu deosebit. Faima locului a crescut de-a lungul timpului datorita artei feudale prezente aici (picturi murale din 1512) si a exponatelor: arme (un tun din 1601), covoare si piese de mobilier care reprezinta stilurile Renasterii si Barocului, sala de muzica cu elemente gotice.

Castelul s-a bucurat de multa atentie mai ales in perioada cand acesta a apartinut familiei regale romanesti. Legenda care a sporit renumele castelului a fost cea a lui Dracula, asociat domnitorului roman Vlad Tepes. In parcul castelului a fost amenajat un muzeu etnografic care evoca viata localnicilor din zona satelor branene.


Canionul Sapte Scari
De la Predeal pe DN1 mergeti pe drumul spre Brasov, apoi treceti de Timisul de Jos – Brasov, iar cu trei kilometri inainte de intrarea in Brasov, la Dambul Morii, faceti dreapta spre Sapte Scari. Drumul spre canion este un traseu pedestru de trei sferturi de ora, cu peisaje deosebite si cascade de un farmec aparte. Va recomandam sa va echipati corespunzator pentru schimbari bruste de vreme.

Aqua Park Brasov

Paradisul Acvatic, deschis in iulie 2007, intruneste toate conditiile pentru a reprezenta un adevarat complex de sanatate si agrement, fiind intins pe o suprafata de 12.000 mp parte acoperita si 12.000 mp destinati sezonului estival.
foto Aqua Park Brasov foto Aqua Park Brasov

Cu o capacitate de 2000 de persoane, complexul dispune de: 6 piscine interioare si 2 piscine in aer liber, tobogane cu apa, saune, jacuzzi, grota de relaxare, sala de fitness, teren de fotbal acoperit, teren de volei pe nisip, restaurant si terase.

Complexul utilizeaza cea mai avansata tehnologie de tratare a apei din piscine cuprinzand un sistem performant de filtrare si tratare ce presupune folosirea echipamentelor de ultima generatie, dotate cu microprocesoare care transmit pompelor dozatoare valoarea optima de substanta necesara dozarii. In acest mod, valorile optime nu sunt depasite niciodata, obtinandu-se o apa perfect curata. In plus, se mai utilizeaza si o tehnologie de filtrare cu ultraviolete pentru mentinerea calitatii apei in parametri normali.

Dispunand de o parcare generoasa (aprox. 600 de locuri), va puteti lasa masina in siguranta pe perioada sederii in complex.


Parc Aventura Brasov
Parc Aventura Brasov foto Parc Aventura Brasov foto

Destinat activitatilor in aer liber, Parc Aventura Brasov este un mod placut de a petrece timpul impreuna cu familia si cu prietenii. Este deschis si accesibil tuturor, incepand cu varsta de 4 ani ale caror aptitudini fizice si mentale permit parcurgerea autonoma a traseelor conform exigentelor de securitate. Sunt 186 jocuri si 14 trasee cu grade progresive de dificultate:

 • 4 trasee “MOV”, cu sistem de siguranta special pentru copiii de la 4 la 7 ani;
 • 2 trasee “GALBEN”, pentru incepatori si copiii de la 8 ani; inaltime 3 metri;
 • 3 trasee “VERDE”, grad de dificultate usor spre mediu; inaltime 6 metri;
 • 2 trasee “ALBASTRU”, grad de dificultate mediu, pentru persoane de la 12 ani;
 • 2 trasee “ROSU”, grad mare de dificultate, pentru persoane de la 14 ani;
 • 1 traseu “NEGRU”, grad foarte mare de dificultate, pentru persoane de la 16 ani;

inaltime maxima 20 metri.

 

Copyright © 2022 Cami Travel.com
litoral Romania, litoral Bulgaria

Agentia de turism Cami Travel - sector 2, Bucuresti. Program: 09.00 - 23.00
Telefon mobil: 0723.409.830
E-mail: office@camitravel.com | www.camitravel.com si www.camitravel.ro
Licenta turism nr: 1023 din 31 ianuarie 2019 (licenta veche nr. 7081 din 24 februarie 2014) | agentie de turism recomandata de InfoTravelRomania
Polita asigurare nr: 2711 din 13 martie 2018 - German Romanian Assurance valabila 14 martie 2018 - 13 martie 2019
Brevet turism nr: 21878/ 13 septembrie 2012
A.N.S.P.D.C.P. nr. | Tel verde Autoritatea Nationala pentru Turism: 0800 868 282 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

Acceptam tichete de vacanta! Agentia de turism CAMI TRAVEL are incheiate contracte de afiliere cu SODEXHO PASS, EDENRED ROMANIA (Ticket Vacanta) si CHEQUE VACANCES (UP ROMANIA).
tichete de vacanta tichete de vacanta vouchere de vacanta Romania
Daca va hotarati sa faceti rezervarea, dupa ce va confirmam disponibilitatea camerei, va trimitem factura proforma si contractul, va rugam sa semnati ultima pagina a contractului, sa o trimiteti pe e-mail semnata (faceti o poza cu telefonul si o trimiteti.).
Plata se face in contul firmei sau cash, in momentul platii primiti voucherul si factura fiscala. Trebuie sa printati voucherul si cu el va prezentati la cazare. Pentru acte avem nevoie de nume si prenume turisti si datele persoanei pe care vom face rezervare (nume, prenume, CNP, serie si numar CI, adresa).